Γίνε μέλος στο Doca Club Card.

Πληροφορίες Αποστολής

Τρόποι Αποστολής:
Για καλύτερη εξυπηρέτησή, αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS Courier & ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα, για αποστολές εντός Ελλάδας και με την DHL & ΕΛΤΑ για αποστολές εκτός Ελλάδας.
Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ενώ για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες και για χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης από 7 έως 14 εργάσιμες ημέρες

Κόστος αποστολής:
Το κόστος αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 2€ στην περίπτωση όπου επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,Paypal εάν επιλέξετε αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση €2.
Σε περίπτωση όπου η παραγγελία σας υπερβαίνει τα €30 τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξετε να πληρώσετε.
Το κόστος αποστολής εκτός Ελλάδας κυμαίνεται ανάλογα με την χώρα προορισμού καθώς και από το μέγεθος τους δέματος. Το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα και ενημερώνει τον πελάτη κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.