ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για παραγγελίες άνω των 30€

CLUB MEMBER CARD

Προνόμια και προσφορές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε 15 ημέρες από την αγορά

Κατηγορίες

Φίλτρα

Φάκελοι Υπάρχουν 12 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 12 από 12 προϊόντα
 • Φάκελος πολύχρωμος  σε μάυρες και ασημί  αποχρώσεις με ιριδίζουσα υφή Μαύρο και ασημί Συνθετικό δέρμα Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα Ασημί μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο-ρυθμιζόμενο λουρί Εσωτερική τσέπη/θήκη για το κινητό Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 8 εκ. Μήκος 33 εκ. Ύψος 21 εκ.

  44,50 € 22,25 €
 • Φάκελος σε καφέ χρώμα με ανάγλυφη υφή και γεωμετρικό τύπωμα Καφέ Συνθετικό δέρμα Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα Ασημί μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο-ρυθμιζόμενο λουρί Εσωτερική τσέπη/θήκη για το κινητό Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 4 εκ. Μήκος 29 εκ. Ύψος 26 εκ.    

  49,00 € 24,50 €
 • Φάκελος σε μπορντώ χρώμα με ανάγλυφη υφή και γεωμετρικό τύπωμα Μπορντώ Συνθετικό δέρμα Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα Ασημί μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο-ρυθμιζόμενο λουρί Εσωτερική τσέπη/θήκη για το κινητό Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 4 εκ. Μήκος 29 εκ. Ύψος 26 εκ.

  49,00 € 24,50 €
 • Φάκελος σε άσπρο χρώμα, με διακοσμητικές λεπτομέρειες Άσπρο Συνθετικό δέρμα Κλείνει με κλιπ στο επάνω μέρος Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 1,2 εκ. Μήκος 22 εκ. Ύψος 36 εκ.  

  38,80 € 19,40 €
 • Φάκελος σε σκούρο καφέ χρώμα, με ξύλινες διακοσμητικές λεπτομέρειες Καφέ Συνθετικό δέρμα Κλείνει με κλιπ στο επάνω μέρος Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 3,5 εκ. Μήκος 23 εκ. Ύψος 35 εκ.  

  52,80 € 26,40 €
 • Φάκελος σε γκρι χρώμα, με διακοσμητικές λεπτομέρειες Γκρι Συνθετικό δέρμα Κλείνει με κλιπ στο επάνω μέρος Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 1,2 εκ. Μήκος 22 εκ. Ύψος 36 εκ.  

  38,80 € 19,40 €
 • Φάκελος σε μπεζ χρώμα, με διακοσμητικές λεπτομέρειες και καπάκι Μπεζ Συνθετικό δέρμα Κλείνει με καπάκι στο επάνω μέρος  Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 1εκ. Μήκος 28εκ. Ύψος 19εκ.  

  34,30 € 17,15 €
 • Φάκελος σε μπλε χρώμα, ριγέ με διακοσμητικές λεπτομέρειες και φούντες  Μπλε Συνθετικό δέρμα Κλείνει με κλιπ στο επάνω μέρος Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 2 εκ. Μήκος 30 εκ. Ύψος 18 εκ.   

  48,20 € 24,10 €
 • Φάκελος πολύχρωμος  σε μάυρες και χρυσές αποχρώσεις με ιριδίζουσα υφή Μαύρο και χρυσό Συνθετικό δέρμα Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα Χρυσό μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο-ρυθμιζόμενο λουρί Εσωτερική τσέπη/θήκη για το κινητό Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 8 εκ. Μήκος 33 εκ. Ύψος 21 εκ.  

  44,50 € 22,25 €
 • Φάκελος σε γκρι χρώμα, με διακοσμητικές λεπτομέρειες και καπάκι Γκρι Συνθετικό δέρμα Κλείνει με καπάκι στο επάνω μέρος  Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 1 εκ. Μήκος 28 εκ. Ύψος 19 εκ.  

  34,30 € 17,15 €
 • Φάκελος πολύχρωμος  σε μπεζ και χρυσές αποχρώσεις με ιριδίζουσα υφή Μπεζ και χρυσό Συνθετικό δέρμα Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα Χρυσό μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο-ρυθμιζόμενο λουρί Εσωτερική τσέπη/θήκη για το κινητό Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 8 εκ. Μήκος 33 εκ. Ύψος 21 εκ.

  44,50 € 22,25 €
 • Φάκελος σε κάμελ χρώμα, ριγέ με διακοσμητικές λεπτομέρειες και φούντες  Κάμελ Συνθετικό δέρμα Κλείνει με κλιπ στο επάνω μέρος Μεταλλικό λογότυπο DOCA Συνοδεύεται με αποσπώμενο λουρί Εσωτερική τσέπη Θα την παραλάβετε με προστατευτική θήκη Καθαρίζεται με υγρό και μαλακό ύφασμα Πλάτος 2 εκ. Μήκος 30 εκ. Ύψος 18 εκ.   

  48,20 € 24,10 €
Προβάλλονται 1 - 12 από 12 προϊόντα